معرفی کتاب «وصیت‌ها» نویسنده «مارگارت اتوود»؛ «رضوان حیاتی‌پور»/ اختصاصی چوک

چاپ ایمیل تاریخ انتشار:

rezvan hayatipooor

برنده جایزۀ من‌بوکر 2019، انتشارات جمهوری

کتاب وصیت‌ها، آخرین اثر مارگارت اتوود و ادامۀ کتاب سرگذشت ندیمه، سرانجام بعد از 34 سال نوشته و به چاپ رسید. پانزده سال گذشته است و حکومت گیلیاد همچنان پابرجاست. بخشی از داستان به سرگذشت پنهان عمه لیدیا مربی اخلاق ندیمه‌ها می‌پردازد. او به روایت حوادث زمان شروع حکومت گیلیاد می‌پردازد و سرگذشت خود را برای خوانندگان ناشناس تعریف می‌کند.

او که روزی قاضی‌ای معروف و حقوقدانی حامی زنان بوده است، چگونه به عمه لیدیا خدمتگزار وفادار حکومت گیلیاد تبدیل شده است. دو روایتگر دیگر داستان دو دختر به نام اگنس و دیزی هستند. اگنس دختری پرهیزکار که از کودکی در گیلیاد بزرگ شده است و دیزی دختری با شور و هیجان نوجوانانه که در کانادا بزرگ شده و روحیه‌ای برخلاف اگنس خلافکارانه دارد.

مارگارت اتوود، نویسنده، شاعر، داستان‌نویس و منتقدِادبی کانادایی است. تاکنون بیش از پنجاه کتاب داستان، شعر، مقالات انتقادی و رمان‌های مصور از این فعال سیاسی هشتاد ساله در بیش از چهل‌وپنج کشور دنیا چاپ شده است. اتوود سال 2000 با رمان «آدمکش کور» موفق به کسب جایزۀ ادبی من‌بوکر شد. او در سال 1985 نیز جایزه ادبی آرتورسی‌کلارک را برای کتاب «سرگذشت ندیمه» کسب کرد. او کتاب وصیت‌ها را که ادامه‌ای بر داستان سرگذشت ندیمه است، در سال 2019 منتشر و مجدداً موفق به کسب جایزه من‌بوکر، معتبرترین جایزۀ ادبی جهان شد. او همچنین جوایز دیگری مانند جوایز گیلر، ایمپک دوبلین را هم در کارنامه ادبی خود دارد. از جمله کتاب‌های او سرگذشت ندیمه، آدمکش کور، عروس فریبکار، گریس دیگر و چشم گربه است که پیش از این در ایران به چاپ رسیده است. کتاب وصیت‌ها در ایران توسط نشر جمهوری با قیمت 79000 تومان در 512 صفحه، برای اولین‌بار به چاپ رسیده است.

برشی از کتاب:

اگر بدانید ذهن چقدر سریع در غیاب دیگران خسته می‌شود، تعجب خواهید کرد. یک آدم تنها انسان کاملی نیست. ما در ارتباط با دیگران موجود هستیم. من یک نفر بودم: من خطر هیچ‌کس نبودن را به جان خریدم.

وقتی شما در تاریکی و تنهایی خفه شده‌اید، زمان متفاوت می‌گذرد. طولانی‌تر است، نه می‌دانی کِی خوابی و نه کِی بیدار.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

جلسات ادبی تفریحی

jalasat adabi tafrihi

اطلاعات بیشتر

مراسم روز جهانی داستان با حضور استاد شفیعی کدکنی، استاد باطنی و استاد جمال میرصادقی
جلسات ادبی تفریحی کانون فرهنگی چوک
روز جهانی داستان و تقدیر از قبادآذرآیین سال 1394
روز جهانی داستان و تقدیر از فریبا وفی سال 1395
یازدهمین جشن سال چوک و تقدیر از علی دهباشی شهریور 1395

جلسات کارگاهی آزاد

jalasat kargahi azad

اطلاعات بیشتر

تماس با ما    09352156692