• خانه
  • جوایز ادبی
  • به گزارش خبرگزاری هنر «آرتنا»، به نقل از هالیوود ریپورتر، در تقویم‌های خود مشخص کنید که ستاره صحنه تئاتر بندیکت کامبریج با «هملت» به صحنه باز می‌گردد. کامبریج که برای بازی در فیلم «بازی تقلید» نامزد اسکار بازیگر مرد است، نقش اصلی نمایش کلاسیک ویلیام شکسپ

به گزارش خبرگزاری هنر «آرتنا»، به نقل از هالیوود ریپورتر، در تقویم‌های خود مشخص کنید که ستاره صحنه تئاتر بندیکت کامبریج با «هملت» به صحنه باز می‌گردد. کامبریج که برای بازی در فیلم «بازی تقلید» نامزد اسکار بازیگر مرد است، نقش اصلی نمایش کلاسیک ویلیام شکسپ

چاپ ایمیل تاریخ انتشار:

آرتنا: هوشنگ مرادی کرمانی، با اشاره به اهمیت نگاه هنرمندانه به وقایع روزمره ، گفت: نوشتن، فرصت ارتباط دوباره انسان با اشیا، طبیعت، آدم ها و جهان پیرامون را فراهم می‌کند.

به گزارش خبرگزاری هنر «آرتنا»، هوشنگ مرادی کرمانی نویسنده ادبیات کودک و نوجوان نوشتن خاطرات را نخستین گام نویسندگی دانست و گفت: مواجهه هر انسان با موضوعات پیش رو، متفاوت است و آثار نویسندگان مختلف، حاصل برداشت ها ی متنوع آنان از موقعیت های زندگی است. به همین دلیل خواندن خاطرات هر شخص، جذابیت خاص خود را دارد.
نویسنده «شما که غریبه نیستید» با اشاره به خاصیت درمانی نوشتن  (نگارش درمانی) بر رشد کیفیت سلامت روح نویسنده گفت: درد دل کردن با کاغذ سفید، بهترین روش برون ریزی است. نویسنده با چشم و گوش و اعصاب خود، اتفاقات و وقایع محیط را می بیند، می شنود و متاثر می شود؛ سپس با نوشتن درباره رویدادها به باز تعریف آن ها می پردازد. این گونه است که باری از دوشش برداشته می شود.
مرادی کرمانی، صمیمیت و صداقت در روایت واقعه را از اساسی ترین دلایل ماندگاری یک اثر خاطره نویسی دانست و ادامه داد: نویسنده یک اثر خاطره نویسی باید وقایع را همان گونه که اتفاق افتاده نقل کند و از اغراق و قضاوت غیر منصفانه درباره افراد و رویدادها بپرهیزد.
خالق «مربای شیرین» ضمن اشاره به اهمیت نگاه هنرمندانه به وقایع روزمره در محیط کار و زندگی گفت: همه ما در طول روز با اتفاقات زیادی مواجه می شویم که آسان از کنار آنها می گذریم. نوشتن، فرصت ارتباط دوباره انسان با اشیا، طبیعت، آدم ها و جهان پیرامون را فراهم می کند.
وی یادآور شد: کتابداران در هر روز، شاهد وقوع اتفاقات زیاد  و رفت و آمد افراد بسیاری در محل کتابخانه هستند که سوژه‌های مناسبی برای خاطره نویسی محسوب می شوند.
مرادی کرمانی با اشاره به اهمیت راه اندازی جشنواره خاطره نویسی توسط نهاد کتابخانه های عمومی کشور، بر ایجاد انگیزه نویسندگی در مخاطبین گفت: یکی از بهترین روش های آغاز نویسندگی، ثبت خاطرات است. این جشنواره می تواند شروع مناسبی برای نویسندگان آینده باشد تا با ثبت خاطرات خود از فضای مطالعه، به تعریف جدیدی از آن دست یابند و  نویسندگی را تمرین کنند.
آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جشنواره خاطره نویسی کتابداران و اهالی کتابخانه‌ها، ۳۰ بهمن ماه است.

 

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

جلسات ادبی تفریحی

jalasat adabi tafrihi

اطلاعات بیشتر

مراسم روز جهانی داستان با حضور استاد شفیعی کدکنی، استاد باطنی و استاد جمال میرصادقی
جلسات ادبی تفریحی کانون فرهنگی چوک
روز جهانی داستان و تقدیر از قبادآذرآیین سال 1394
روز جهانی داستان و تقدیر از فریبا وفی سال 1395
یازدهمین جشن سال چوک و تقدیر از علی دهباشی شهریور 1395

جلسات کارگاهی آزاد

jalasat kargahi azad

اطلاعات بیشتر

تماس با ما    09352156692