روزگار فراموش‌شده»‌ی مهدی رضایی/ حمزه ولی پور

چاپ ایمیل تاریخ انتشار:

مهدی رضایی در «روزگار فراموش‌شده» با روایتی غیرخطی به سراغ داستان رفته. سیر داستان پُر از رفت و برگشت‌هایی است که لذت کشف را در خواننده زنده نگه می‌دارد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حمزه ولی‌پور در یادداشتی کوتاه درباره کتاب « روزگار فراموش‌شده» نوشته‌ی مهدی رضایی آورده است:

«روزگار فراموش‌شده»‌ی مهدی رضایی، روایتی است رازآلود از روزهای انقلاب. روایت رازی سر به مُهر در سینه‌ی «سیدکاظم» که «رضا» در پی کشف آن است. «سیدکاظم» در پی عهدی با «رضا» بر آن شده که آن راز را جز در هنگام مرگ برای رضا بازگو نکند و حال که «سیدکاظم» در بستر با مرگ دست‌وپنجه نرم می‌کند به رضا پیغام می‌دهد که به دیدارش برود تا راز را به او بازگوید. رضا برای دیدن «سید کاظم» راهی قم می‌شود.

رازی که سالیانی ست در سینه‌ی «سیدکاظم» است جریان پشت پرده ماجرایی ست که به فرجام تلخ ختم شده و حال رضا در پی آن است که از کسانی که در جریان مبارزات انقلاب با او نامردمی کرده‌اند انتقام سختی بگیرد اما با آنچه از «سیدکاظم» می‌شنود در می‌یابد آن کس که او در پی اوست کسی است که اصلاً در تصور او نیز نمی‌گنجد.

مهدی رضایی در «روزگار فراموش‌شده» با روایتی غیرخطی به سراغ داستان رفته. سیر داستان پُر از رفت و برگشت‌هایی ست که لذت کشف را در خواننده زنده نگه می‌دارد. نثر روان داستان در جای جای رمان به خوبی بر فضا و زمان داستان نشسته .

از برش‌های ماندگار «روزگار فراموش‌شده» که آن را «به‌یادماندنی» کرده می‌توان به صفحات تکان‌دهنده و مستند شده شکنجه در بازداشتگاه ساواک اشاره کرد که در ذهن مخاطب حک خواهد شد. از دیگر نکات برجسته این رمان می‌توان به عنصر تعلیق اشاره کرد  که به زیبایی هر چه تمام‌تر در تار و پود «روزگار فراموش‌شده» تندیده شده و خواننده را به میهمانی ضیافتی پُر ز اضطراب توأم با لذت کنجکاوی می‌خواند.

« روزگار فراموش‌شده»، رمانی است به قلم مهدی رضایی که توسط «انتشارات شهرستان ادب» به چاپ رسیده است.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

جلسات ادبی تفریحی

jalasat adabi tafrihi

اطلاعات بیشتر

مراسم روز جهانی داستان با حضور استاد شفیعی کدکنی، استاد باطنی و استاد جمال میرصادقی
جلسات ادبی تفریحی کانون فرهنگی چوک
روز جهانی داستان و تقدیر از قبادآذرآیین سال 1394
روز جهانی داستان و تقدیر از فریبا وفی سال 1395
یازدهمین جشن سال چوک و تقدیر از علی دهباشی شهریور 1395

جلسات کارگاهی آزاد

jalasat kargahi azad

اطلاعات بیشتر

تماس با ما    09352156692