گزیده اشعار «فدریکو گارسیا لورکا» به چاپ رسيد

چاپ ایمیل تاریخ انتشار:

گزیده اشعار «فدریکو گارسیا لورکا» با ترجمه زهرا رهبانی به صورت دو زبانه (اسپانیایی و فارسی) از سوی نشر گل‌آذین منتشر شد. این کتاب با سالشمار زندگی‌ لورکا همراه شده است.-

بهار امسال گزیده اشعار «فدریکو گارسیا لورکا» در ۲۵۶ صفحه با گزینش و ترجمه رهبانی از سوی نشر گل‌آذین منتشر شد.
در این کتاب ۷۰ قطعه شعر از سروده‌های لورکا آمده است. همچنین کتاب با مقدمه‌ای درباره زندگینامه و آثار لورکا و سالشمار زندگی او همراه شده است. در پایان کتاب نیز فهرست منابع آمده است.
پیش‌تر رهبانی در گفت‌و‌گو با «ایبنا» درباره این اثر گفته بود: «بیشتر این شعرها از کتاب «غزل‌های عشق تاریک» لورکا انتخاب شده‌اند. همچنین شعرهای لورکا شعرهایی تصویری هستند و تصویر در شعرهای لورکا نقش اساسی را بازی می‌کند.»
«آرزو»، «قصیده دست ناممکن»، «در اندرون»، «غزال عشق با عصا»، «آواز دیجور»، «نقش باغ»، «رباعی کوبایی»، «شکارچی»، «آواز نخستین»، «پیش درآمد»، «صلیب»، «سپیده‌دم»، « انجیر وحشی»، «نغمه فلامینکو» و «ترانه دبستانی» عنوان برخی از شعرهای این کتاب هستند.
نمونه شعری از این مجموعه با عنوان «تالاب»: «بوف اندیشه خویش وانهد غبار برگیرد از عینک خویش و آه کشد. یکی کرم شب‌تاب گرداگرد دامنه و یکی ستاره دوان. بوف بال و پر خویش تکاند و در اندیشه شود دیگر بار.»
فدریکو گارسیا لورکا متولد سال ۱۸۹۸ میلادی، شاعر و نویسنده اسپانیایی است. وی در سال ۱۹۳۶ و در سن ۳۸ سالگی درگذشت.
«دوران نحس پروانه‌ها»، «ترانه‌ها»، «ماریانا پیندا»، «چنین که گذشت این ۵ سال»، «ترانه‌های کانته خوندو»، «عروسی خون»، «خانه برنارد آلبا»، «شاعر در نیویورک »، «احساسات و پروانه»، «قصیده کولی»، «زاری برای مرگ یک گاوباز» و «عروسکان خیمه شب بازی» عنوان برخی از آثار لورکا در حوزه شعر و نمایشنامه هستند.
زهرا رهبانی متولد ۱۳۴۰ در تهران است. پیشتر کتاب‌های «جزیره زیر دریا»، «خاطرات: زندگی من در کنار چه»، «سفر فیل»، «سکوت پری‌های دریا»، «صد غزل عاشقانه»، «قابیل»، «اسرار دخمه جنی»‌ و «النا» با ترجمه رهبانی منتشر شده است.
وی اکنون یک رمان طنز را در دست ترجمه و «گزیده چکامه‌های پابلو نرودا» را در دست انتشار دارد.
گزیده اشعار «فدریکو گارسیا لورکا» در ۲۵۶ صفحه، شمارگان هزار نسخه و قیمت پنج هزار و ۴۰۰ تومان از سوی نشر گل‌آذین منتشر و راهی بازار کتاب شده است.

 

لینک

 

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

جلسات ادبی تفریحی

jalasat adabi tafrihi

اطلاعات بیشتر

مراسم روز جهانی داستان با حضور استاد شفیعی کدکنی، استاد باطنی و استاد جمال میرصادقی
جلسات ادبی تفریحی کانون فرهنگی چوک
روز جهانی داستان و تقدیر از قبادآذرآیین سال 1394
روز جهانی داستان و تقدیر از فریبا وفی سال 1395
یازدهمین جشن سال چوک و تقدیر از علی دهباشی شهریور 1395

جلسات کارگاهی آزاد

jalasat kargahi azad

اطلاعات بیشتر

تماس با ما    09352156692