• خانه
  • جوایز ادبی
  • نخستین کتاب به زبان فارسی درباره تاریخچه و آینده اکسپوهای جهانی

نخستین کتاب به زبان فارسی درباره تاریخچه و آینده اکسپوهای جهانی

چاپ ایمیل تاریخ انتشار:

نخستین کتاب به زبان فارسی درباره تاریخچه و آینده اکسپوهای جهانینخستین کتاب به زبان فارسی درباره تاریخچه و آینده اکسپوهای جهانی از 1851 تا 2020 میلادی، در موزه‌ اکسپو و کتابخانه‌ تخصصی بی آی ئی ثبت می‌شود.

دو نسخه از کتاب «دنیای شیشه‌ای» (اکسپوهای جهانی از 1851 میلادی) تالیف علیرضا بهرامی، طی نشستی با حضور مهرداد اسکویی – هنرمند فیلمساز و عکاس – به مسؤولان دفتر بین‌المللی نمایشگاه‌ها تحویل داده شد؛ تا نسخه‌ای از آن در موزه‌ اکسپو و نسخه‌ دیگر، در کتابخانه‌ تخصصی این نهاد جهانی ثبت شود.

 

این کتاب با همکاری مؤسسه توسعه هنرهای معاصر و انتشارات آرادمان، همزمان با اکسپو میلان منتشر و با حضور جمعی از مسؤولان و هنرمندان در موزه هنرهای معاصر تهران رونمایی شد.

اسکویی که پس از داوری در جشنواره‌ی فیلم مستندی در کپنهاگ دانمارک، برای نمایش فیلم مستندِ این‌روزها موفقش در جشنواره‌های جهانی (رؤیاهای دم صبح)، در پاریس حضور یافته بود، در نشستی با مسؤولان موزه و آرشیو دفتر بین‌المللی نمایشگاه‌ها، علاوه بر تحویل نسخه‌های کتاب یادشده، همچنین از تالیف کتاب «ایران در اکسپوهای جهانی به روایت کارت‌پستال‌های تاریخی» خبر داد.

این عکاس و مستندساز که پیش‌تر کتاب‌های «گیلان به روایت کارت‌پستال‌های تاریخی» و «حج به روایت کارت‌پستال‌های تاریخی» به کوشش او انتشار یافته است، اعلام کرد که این کتاب دوزبانه را با همکاری مؤلف کتاب «دنیای شیشه‌ای» (علیرضا بهرامی) در دست تالیف و انتشار دارد.

مسؤولان BIE حاضر در نشست، با ابراز خوشحالی که کتاب «دنیای شیشه‌ای» را به‌عنوان نخستین کتاب فارسی‌زبان در موزه‌ اکسپو و کتابخانه‌ تخصصی دفتر بین‌المللی نمایشگاه‌ها خواهند داشت، از انتشار کتاب در دست تالیف ایرانی بر مبنای کارت‌پستال‌های تاریخی استقبال و تاکید کردند که خوشحال می‌شوند این کتاب همزمان با اکسپو آستانه 2017 (قزاقستان) انتشار یابد؛ تا ازسوی این نهاد به‌عنوان یک دستاورد اکسپو پیش رو معرفی شود.

اسکویی نیز با اعلام این‌که قطعا اعلام همکاری BIE در تسریع تالیف کتاب مؤثر خواهد بود، گفت: در صورت فراهم شدن شرایط، تمام تلاش تیم مؤلف این خواهد بود که انتشار کتاب با اکسپو تخصصی آستانه همزمان باشد.

این مستندساز برنده جایزه‌های جشنواره‌های معتبر جهانی همچنین با اعلام این‌که تاکنون کارت پستال‌های تاریخی مربوط به حضور ایران، از کشورهایی نظیر فرانسه، بلژیک، هلند، اتریش و آلمان گردآوری و خریداری شده است، گفت: برای ما مایه افتخار است که این پروژه‌ی مربوط به ایران به‌عنوان ایده بدیعی به دفتر بین‌المللی نمایشگاه‌ها ارایه می‌شود.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

جلسات ادبی تفریحی

jalasat adabi tafrihi

اطلاعات بیشتر

مراسم روز جهانی داستان با حضور استاد شفیعی کدکنی، استاد باطنی و استاد جمال میرصادقی
جلسات ادبی تفریحی کانون فرهنگی چوک
روز جهانی داستان و تقدیر از قبادآذرآیین سال 1394
روز جهانی داستان و تقدیر از فریبا وفی سال 1395
یازدهمین جشن سال چوک و تقدیر از علی دهباشی شهریور 1395

جلسات کارگاهی آزاد

jalasat kargahi azad

اطلاعات بیشتر

تماس با ما    09352156692